CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Igor Dodon a participat la ședința Consiliului Republican al PSRM

La invitația Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Președintele țării, Igor Dodon, a participat la ședința Consiliului Republican al formațiunii.

Șeful statului i-a felicitat pe toți cei prezenți cu obținerea rezultatelor foarte bune la alegerile locale generale din 20 octombrie și 3 noiembrie curent. Igor Dodon le-a urat succes în activitate tuturor președinților de raioane, primarilor, consilierilor municipali, raionali și locali, aleși pe listele PSRM.

Totodată, Președintele țării a subliniat că Republica Moldova, în aceasta săptămînă, a intrat într-o perioadă principial nouă, după învestirea unui nou Guvern, condus de prim-ministrul Ion Chicu. Igor Dodon a reiterat faptul că cetățenii Republicii Moldova așteaptă rezultate pozitive de la guvernare, din care motiv trebuie să fie depuse toate eforturile pentru a îmbunatăți situația din țară.

Referindu-se la sarcinile pentru următoarea perioadă, dar și la planul de acțiuni pe dimensiunea social-economică pentru anul 2020, Igor Dodon a asigurat membrii formațiunii că sunt toate șansele ca Republica Moldova să fie transformată într-un mare șantier de construcție, unde vor fi realizate proiecte majore de infrastructură ceea ce va impulsiona creșterea economică.

Reieșind din acest considerent, șeful statului a solicitat întregii echipe să nu se lase cuprinși de euforie, deoarece evaluarea activității lor se va face în baza rezultatelor concrete și nu a lozincilor. Președintele țării a îndemnat fiecare primar și consilier imediat să înceapă lucrul în vederea realizării obiectivelor propuse.